MENY

Bildet har en enorm påvirkningskraft. Vi bringer det med oss i livet, og ser tilbake på det med sorg, lykke og nostalgi. Et enkelt bilde kan føre oss nærmere hverandre, og minne oss om hva som er viktig i livet. Nemlig dem vi har rundt oss.

OM MEG

Jeg ble født i 1995, og vokste opp på bygda, noen mil utenfor Bodø. Allerede som 12-åring falt jeg for fotografi, og har viet livet mitt til det siden. Det er noe spesielt med fotografering som fanger meg - muligheten til å stoppe tiden og fortelle noe unikt.

I 2017 ble jeg mamma, og flyttet hjem til bygda. Der bor jeg og gutten min i en enebolig. (Savner byen litt, men naturen vi har rett utenfor døra er uerstattelig!)

Jeg er veldig glad i friluftsliv, og tok i 2019 jegerprøven. Med andre ord kommer den lille fritiden jeg har, til å være preget av nettopp det. I tillegg liker jeg å klatre, og setter stor pris på kvalitetstid med de fine folka rundt meg.

Unike bilder med personlighet er det jeg leter etter. De små, vanligvis usynlige, men samtidig dyrebare øyeblikkene du ønsker å huske for alltid. Det finnes skjønnhet i alt og hos alle.

- Jeg har svennebrev, og er stolt medlem av Norges Fotografforbund.

PREMIERINGER

Siden 2015 har jeg mottatt en rekke premieringer for mine bilder, både nasjonalt og internasjonalt. Noen høydepunkter var:

2019: Bronsemedalje – Digitalt arbeid – Landskonkurransen (Norges Fotografforbund)
2018: 2. Plass – Laugskonkurransen (Nord-Norges Fotograflaug)
2017: Årets Fotograf – Laugskonkurransen (Nord-Norges Fotograflaug)
2016: 1. Plass i European Professional Photographer of the Year Award – Young Photographers
2015: Sølvmedalje og Årets Bilde – Digitalt arbeid – Landskonkurransen (Norges Fotografforbund)
2015: 2. Plass i European Professional Photographer of the Year Award – Young Photographers

LUKK