MENY

Bildet har en enorm påvirkningskraft. Vi bringer det med oss i livet, og ser tilbake på det med sorg, lykke og nostalgi. Et enkelt bilde kan føre oss nærmere hverandre, og minne oss om hva som er viktig i livet. Nemlig dem vi har rundt oss.

Frida Bringslimark står foran en grønn vegg og smiler til kamera
OM MEG

Jeg ble født i 1995, og vokste opp på bygda, noen mil utenfor Bodø. Allerede som 12-åring falt jeg for fotografi, og har viet livet mitt til det siden. Det er noe spesielt med fotografering som fanger meg - muligheten til å stoppe tiden og fortelle noe unikt.

I 2017 ble jeg mamma, og flyttet hjem til bygda igjen - best choice ever!

Jeg har base noen kilometer utenfor Bodø Sentrum, men sier aldri nei til å reise for jobb. Jeg elsker å oppleve nye steder!

På fritiden er jeg glad i naturen, og har med det innsett at å kjøpe oppussingsprosjekt ikke var så lurt! På en lørdag fyller jeg gjerne vinglasset med Pepsi Max - for det er jeg umåtelig besatt av.

Unike bilder med personlighet er det jeg leter etter. De små, vanligvis usynlige, men samtidig dyrebare øyeblikkene du ønsker å huske for alltid. Det finnes skjønnhet i alt og hos alle.

- Jeg har svennebrev, og er stolt medlem av Norges Fotografforbund.

PREMIERINGER

Siden 2015 har jeg mottatt en rekke premieringer for mine bilder, både nasjonalt og internasjonalt. Noen høydepunkter var:

2019: Bronsemedalje – Digitalt arbeid – Landskonkurransen (Norges Fotografforbund)
2018: 2. Plass – Laugskonkurransen (Nord-Norges Fotograflaug)
2017: Årets Fotograf – Laugskonkurransen (Nord-Norges Fotograflaug)
2016: 1. Plass i European Professional Photographer of the Year Award – Young Photographers
2015: Sølvmedalje og Årets Bilde – Digitalt arbeid – Landskonkurransen (Norges Fotografforbund)
2015: 2. Plass i European Professional Photographer of the Year Award – Young Photographers

LUKK