MENY

Stine og Fredrik i naturskjønne Lofoten

Bryllup i Lofoten: Denne dagen var helt spesiell, og jeg vil tørre å påstå at den var helt perfekt. Tidlig på dagen blåste været opp, og det så ut til at bryllupsdagen kom til å være preget av regn og skikkelig Lofoten-vind. Blåste gjorde det, men så snart herlige Stine og Fredrik inntok kirken, lyste himmelen opp av den sterke sola. Stine og Fredrik kommer ikke herfra, men er bosatt i Bodø. Når de skulle slå til med bryllup, ville de vise alle sine venner og bekjente hva Nord-Norge har å by på, og tok alle med til vakre Lofoten. Det er lett å forstå hvorfor..

Etter en vakker vielse i det jeg mener er Nord-Norges fineste kirke, kjørte vi avgårde til Gimsøy. Der fotograferte vi på en vakker sandstrand i friske vindkast, strålende sol og nakne føtter. FOR en opplevelse! Dette er absolutt en av mine favorittbryllup. Vi hadde det rett og slett veldig gøy sammen.

Festen fortsatte på et vakkert bryggehotell, og når middagen var over, åpnet himmelen seg og sørget for noen siste regndråper i brudesløret.

Bryllup i Lofoten er noe for seg selv. Et eventyr alle bør få oppleve en gang i løpet av livet!

LUKK