MENY

Rebecca og Daniel – en bryllupsreise til Lofoten

I mai 2018 hadde jeg en stor glede av å få møte Rebecca og Daniel for første gang, ja – for uten om en hyggelig skypesamtale noen måneder før. Rebecca kommer fra Tyskland, mens Daniel er Amerikaner. De to møttes tilfeldig på verdensreise i vakre Fiji, og det virker som om det var skjebnebestemt. De to var som salt og pepper – ulike, men helt perfekt sammen.

I løpet av årene har turtelduene reist mye, og da de for noen år siden reiste gjennom Lofoten, forelsket de seg totalt i den vakre naturen øya har å by på. Bryllupet måtte jo bare bli der. Jeg møtte dem på en hyggelig, hjemmekoselig liten Air BNB hytte. Der klargjorde de seg for den store dagen, sammen med den søte, lille sønnen deres. Vi reiste så til den naturnære kirka på Flakstad, hvor et lokalt par fra Lofoten stilte opp som vitner. De hadde dem møtt forrige gang de reiste i Lofoten, da bilen deres havarerte og de fikk god hjelp fra dem. Det var bare oss der. Nært, koselig og veldig fint.

Etter bryllupet fotograferte vi ulike steder som jeg hadde plukket ut, og som vi koste oss! Vi møttes også til en god middag hvor jeg følte meg like mye som en gjest som deres fotograf. Tusen takk!

LUKK