MENY
Marte-Kristian-1
Bryllup-oslo-bygdøy-tidenesbryllup-4
Caroline-martin-bryllup-malangen-tromsø-1-2
Bryllupsfotografering-lofoten-heldags-fjell-5
Bryllupsfotografering-bryllup-nps-parken-bodø
Fotograf Frida Bringslimark
Bryllup-brudepar-kjerringøy-bodø
Bryllup-kjerringøy-bodø
Brudepar-bodø-nordsia
Elopement-wedding-lofoten-norway
Fotograf Frida Bringslimark
Bryllup-bodø-mjelle-bryllupsfotografering-4
Bryllupsfotografering_bodø_høst_oktober-2
Bryllup-oslo-bygdøy-tidenesbryllup-7

Den største dagen av dem alle fortjener bilder som bevarer magien for alltid

Jeg elsker avslappede par med et ønske om naturlige, men likevel magiske minner fra dagen sin. Jeg holder til i Bodø, men reiser hvor som helst for nye eventyr sammen med dere!

Rebecca og Daniels kjærlighetsdag

BRYLLUP

LOFOTEN

Frida Bringslimark sitter på gulvet og ler

OM FOTOGRAFEN

Jeg er ei sprudlende dame med sansen for vår vakre natur - Jeg elsker å fotografere i mektig landskap! Jeg legger mye tid i å finne de perfekte stedene for å få frem deres unikhet i vakre omgivelser.
Min egen drøm er å gifte meg i en fjellheim, løpe barbent i gresset og føle den sterke, friske, norske lufta sammen med en hel reinflokk som beiter på stedet. Jeg elsker uperfekte ting, og blir riktig inspirert av "home craft", levende lys og låvebryllup.

Tror du vi er en match? Les mer om meg via knappen nedenfor, eller skriv til meg i kontaktskjemaet. Jeg gleder meg til å høre alle planene!

Mari og Snorri - Kjerringøy

Frida fulgte oss fra før vielsen og til festen på vår bryllupsdag. Hun fanget mange fine øyeblikk, og gjorde det lett for oss å bli fotografert. Bildene ble helt nydelige!❤️ Tusen takk!

01
03

Mari og Børge - Bodø

Utrolig behagelig fotograf som er åpen for forslag og utfordringer. Hun gjør grundig forarbeid og har mange gode ideer. Det var utrolig god stemning under hele bryllupsfotograferingen- sølvpakke, og hun fikk oss til å slappe av slik at det ble mye latter og god stemning. Tusen takk! Vi gleder oss til å se bildene.

02
03

Lotte og Patryk - Meløya

Veldig fornøyd med bryllupsfotograferingen vår. Veldig flink til å se muligheter og behagelig væremåte gjorde at hele seansen føltes veldig naturlig, ikke oppstilt. Flott service, kommer definitivt til å ta kontakt igjen for senere fotografering!

03
03

PRISER

BRYLLUPSPAKKER

1

Bronse

Dere får:
En avslappet og gøy fotografering på location.

- Inntil 2 timer fotografering
- Høyoppløselige filer av alle ferdige bilder
- 50% på kjærestefotografering i forkant

11000
2

Sølv

Dere får:
Dokumentarisk fotografering fra forberedelser, vielse eller mottakelse, samt en avslappet og gøy fotografering på location.

- Inntil 6 timer fotografering
- Høyoppløselige filer av alle ferdige bilder
- 50% på kjærestefotografering i forkant

20000
3

Gull

Dere får:
Dokumentarisk fotografering fra dagen, samt en avslappet og gøy fotografering på location.

- Inntil 10 timer fotografering
- Høyoppløselige filer av alle ferdige bilder
- 50% på kjærestefotografering i forkant

29000

TA KONTAKT

Gleder meg til å høre planene!

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva om det regner på bryllupsdagen?

Jeg setter alltid opp en backup-plan sammen med brudeparene mine. Blir det regn, skal det ikke være en grunn for panikk :)

Mange trives i litt ruskevær, mens andre foretrekker tørrere løsninger. Mitt tips er å ta imot det været som kommer på dagen deres. Det er slik dagen var, og bilder i ruskevær er ekstra stemningsfulle!

01
05

Vi liker oss ikke foran kamera - hva gjør vi?

Fotografering med meg er avslappet, gøy og så naturlig og uoppstilt som mulig. Jeg fanger ekte øyeblikk, ikke fremprovoserte smil eller kleine positurer! Jeg hjelper dere hele veien, slik at dere føler dere trygge og sikre på hva dere skal gjøre og hvordan bildene blir.

02
05

Kan vi bruke bildene som vi vil?

Bildene er deres for privat disposisjon. Det betyr at dere kan printe dem selv eller hos ønsket aktør, samt bruke dem i sosiale medier, i avisen og lignende. Det eneste dere må huske på, er å kreditere med mitt navn ved offentlig bruk! Easy peasy! :)

Jeg har samtidig opphavsrett på bildene mine, og forbeholder meg retten til å bruke dem i egen markedsføring.

03
05

Hvor mange bilder får vi levert?

Dere får alle de fine bildene fra dagen deres utlevert. Jeg har ikke satt en begrensning på antallet, da jeg ikke vil la noen fine minner være igjen. Antallet avhenger av forskjellige ting, men vanligvis havner bronsepakken på rundt 30 bilder. Sølvpakken på rundt 200 og gullpakken på rundt 500 bilder.

04
05

Hvor tidlig bør vi booke deg?

Så tidlig som mulig! Datoene går fort, og hvis du ønsker akkurat meg, er det lurt å stikke av med godbiten før noen andre kommer og tar den.

05
05

BRYLLUPSGALLERI

LUKK