I dag har vært en variert dag på jobb! Med litt morgenplager på grunn av gravidmagen er det ikke ofte jeg starter dagen klokken 06:00. Likevel var jeg på vei til Rognan allerede i 07-tiden, og der skulle jeg stille som vikar i «trykk og foto» hos en påbygningsklasse ved Saltdal Videregående Skole. Jeg syns det er innmari kjekt med litt varierte dager innimellom – så da jeg ble spurt om å være vikar, trengte jeg ikke tenke to ganger. Samtidig som det kan være litt rart å stå og bable om hva man kan og hvordan det skal gjøres – så syns jeg det er ganske kjekt å lære bort. Jeg får møtt mange nye mennesker og det å være med på å gi ny kunnskap til andre er topp!

Selv om vi ikke hadde lenger tid enn to skoletimer, fikk vi gått igjennom en del basic om hvordan man enkelt kan fotografere portretter med én lyskilde – hvor som helst. Alle fikk i oppgave å levere bilder, så nå er læreren spent på hvordan alles resultat ble!