Siden jeg ble mamma i mai, har jeg kun påtatt meg noen få oppdrag i sommer, og var så spent på hvordan dagene med oppdrag kom til å gå! Heldigvis har alt gått som smurt – og jeg har kunnet kost meg med litt alenetid med kamera. For ja – det er nettopp dét det er. Jobben min er også mitt fristed, så en time med oppdrag hvor babyen vår har barnevakt – det er nemlig en time med litt egentid for meg. Selv om jeg syns det er herlig å være hjemme med Fillip, så gleder jeg meg også til å begynne i full jobb igjen. Spesielt til neste år, hvor jeg får en travel sommer med masse herlig bryllupsfotografering! Vi får ta sommerferien til høsten heller ;-)

Et av årets brudepar, Monica og Anders, giftet seg 5. august i Bodin Kirke. Så varmt og herlig vær, og rett og slett en vakker dag. Jeg fulgte dem fra vielse til kaffen, og fikk ta inn mange, mange fine inntrykk fra både dem og den hyggelige familien deres. Under får dere en liten bildeserie, som jeg håper dere liker.

Se bilder i større størrelse ved å klikke på denne linken.