Reise til Lofoten – bryllupsfotografering 2017

Det er ikke ofte jeg poster bilder fra hverken vielse eller fest, men denne gangen kommer det et langt innlegg som viser litt fra hele bryllupet til fine Stine og Fredrik. De kommer opprinnelig fra Oslo begge to, men møttes i Bodø via jobb. Da valgte de riktig sted for bryllupet, om målet var å vise Nordland på sitt fineste. Lofoten er og blir et sikkerstikk, spesielt for fotografen, for hun hadde nemlig aldri vært der før! Det måtte bare hundre tusen kinesere og sikkert nesten hele Norge til, før at også hun skjønte at det var på tide å ta turen. Så takk til Stine og Fredrik, for at dere tok meg med!

Brudeparet ga hverandre sitt ja i Lofotenkatedralen, ei kirke jeg selv vil plassere på topp tre av de fineste jeg har vært i. Dagslyset som slapp inn, gjorde at hver lille detalj både i kirken og blant folket inni den fikk skinne på sitt fineste. Været derimot, var vi ikke like heldige med. Hele helga så først ut til å bli preget av vind, skikkelige regnskurer og lavt skydekke. Men – når selve dagen kom skinte sola helt fram til middag gikk over til fest.

Håper du koser deg med bildeserien! Du kan også se et utvalg i større størrelse i galleriet. Klikk på linken :-) 

bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten bryllupsbilder i lofoten